Een Kattebel uit Kathmandu
Door: Saskia
Blijf op de hoogte en volg Saskia
01 Oktober 2009 | Nepal, Kathmandu
Allereerst wil ik iedereen bedanken voor alle berichten, mailtjes en smsjes die ik vandaag ontvangen hebt! Super, dankjewel! Ik voel me helemaal jarig. Ik ga zo lekker uiteten met Rene en daarna mn verjaardag vieren in mn stamkroeg, maar hier toch nog een korte update.
Ik ben nu een paar dagen in Kathmandu en het is heerlijk om hier weer te zijn. Het is alsof ik nooit ben weggeweest. Ik ben gisteren naar het kinderhuis geweest in Sankhu en heb al meteen mn handen uit de mouwen gestoken. Samen met Rene en wat werklui hebben we gewerkt aan een waterzuiveringssysteem. Dat hield in dat ik opzichter ben geweest (jawel) en flink zand heb geschept! Na dat harde werken zijn we de visvijver ingedoken voor wat verkoeling (Gelukkig moeten de vissen nog komen.)
Vandaag heb ik mn verjaardag gevierd met Sarita. Heb vanochtend heeeel veel dal baht gegeten (dat hoort erbij) en vanmiddag zijn we nog naar Sarita's zus Sarmila geweest. Het was erg leuk om de hele familie weer te zien, maar vooral het nieuwe telgje in de familie! Sarita heeft een zoontje van 4 maanden: een prachtige baby!!!
Morgen ga ik voor 10 dagen naar Kopan Monastery voor een cursus Boeddhistische filosofie en meditatie. Ik hoop dan ook 'verlicht' terug te komen. Maar nu ga ik lekker feest vieren
XXX Sas
01 Oktober 2009 - 14:19
Lijn:
Lieve Sas,
Als eerste van harte gefeliciteerd met je 30ste verjaardag!! Wat een mooie mijlpaal en helemaal om die in Nepal te vieren.
Wat heb je mooie verhalen geschreven en geweldige avonturen beleefd. Echt super en voor een deel kan ik me het helemaal voorstellen gezien mijn recente trip naar India. Het is en blijft een waanzinnig land. Geniet van alles en drink een goede borrel op je nieuwe levensjaar. Ga ik hier ook doen ok? ;-)
Kus Lijn en His -
01 Oktober 2009 - 16:51
Oma:
Lieve Saskia,
van harte gefeliciteerd met je verjaardag en heb begrepen dat je het goed naar je zin hebt.
Ben nu ziek anders had ik je berichten wel gelezen bij Ton en Carla waar ik op donderdagavond meestal ga eten.
Pas goed op je zelf en geniet lekker van je mooie vakantie.
Oma xxx -
01 Oktober 2009 - 17:18
Jos En Marianne:
Lieve Saskia,
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Wij hopen dat je een fijne dag hebt gehad! Ik ben geinteresserd in de Boedhistische filosofie! Als je terug bent hoor ik graag hierover.
Lieve groetjes van Jos en Marianne. -
01 Oktober 2009 - 22:33
Wagih:
Dear Saskia,
Wishing you all the best of Love, Health and Wealth. Happy Birthday! Cheers, Wagih -
02 Oktober 2009 - 07:44
Dees:
Ben benieuwd hoe de Boedhistische filosofie en meditatie is. Staat ook nog op mijn lijstje, dus ben zwaar nieuwsgierig.
dikke x dees -
02 Oktober 2009 - 10:04
Marco:
hi hi ;-) en nog te laat! maar niet vergeten hoor.
nog van harte sas.
doeiiiiiiiiii.... xxx -
02 Oktober 2009 - 10:08
Martine:
Hoi lieve Saskia, nog van harte gefeliciteerd met je 30e verjaardag!
Take care & wil je snel spreken..hoe regelen we dat?
Dikke X Martine
02 Oktober 2009 - 21:08
Willeke:
Beste besluit ooit om weg te gaan. Op het juiste moment op de juiste plaats krijgt ineens meer waarde. Lieverd, geniet van alles wat je meemaakt! Hele dikke verjaardagsknuffel! xx -
03 Oktober 2009 - 16:59
Liesje:
Lieve Saskia,
dank voor je levendige verhalen, kan me er veel bij voorstellen. Blijf het zo grappig vinden dat je op reis altijd aansluiting vindt bij andere mensen van verschillende nationaliteiten en dat dan meestal iedereen wel een mondje engels spreekt.
Nu heb je je dus even teruggetrokken, ben erg benieuwd naar je ervaringen. Namaste, Liesje